+385 1 2013 007

 
2017. GODINA PROTEKLA U ZNAKU OPORAVKA TRŽIŠTA

Oporavak gospodarstva i pozitivni ekonomski pomaci imali su značajan utjecaj i na tržište nekretnina. 2017. godina protekla je u znaku oporavka tržišta, a velika potražnja za nekretninama uzrokovala je i porast njihovih cijena.

više
 
KAKO SKRATITI VRIJEME PRODAJE NEKRETNINE

Brojni vlasnici prodaju svoje nekretnine u istom stanju u kakvom se one već godinama nalaze, bez da i pokušaju učiniti nešto kako bi im povećali vrijednost. Ponekad je potrebno uložiti nešto novca i slobodnog vremena kako bi nekretnina koja se prodaje vrijedila više i/ili kako bi se prodala što prije.


Agencija za promet nekretninama DOM EKSPERT d.o.o. donosi nekoliko trikova kojima možete povećati vrijednost nekretnine koju prodajete, ali i ubrzati vrijeme potrebno za njenu prodaju.

više
 
PORAST POTRAŽNJE ZA ZAGREBAČKIM STANOVIMA

Već je i sama najava prijedloga Zakona o subvencioniranju stambenih kredita prije nekoliko mjeseci uspjela probuditi zagrebačko tržište nekretnina i potaknuti porast potražnje.

više
 
SUBVENCIONIRANJE RATA KREDITA KAO MJERA POMOĆI PRI KUPNJI NEKRETNINA

Posljednjih je godina, zbog globalne financijske krize, mnogim građanima poljuljano povjerenje u mogućnost otplate dugogodišnjih zaduživanja, pa je svaka pomoć u otplati kredita dobrodošla, a posebno ako se radi o višegodišnjem subvencioniranju.

više
 
NA KOJI NAČIN AGENCIJE USPIJEVAJU PRODATI I IZNAJMITI NEKRETNINE

Na koji način agencije za nekretnine uspijevaju prodati i iznajmiti nekretnine? Pitanje je to koje se mnogim prodavateljima barem jednom vrtilo po glavi dok su bezuspješno pokušavali prodati kuću, stan ili zemljište.

više
 
PRODAJETE NEKRETNINU? ZNATE LI NA ŠTO SVE KUPCI OBRAĆAJU POZORNOST?

Iako kupnju neke nekretnine uvjetuju veliki čimbenici poput površine, cijene ili lokacije, postoje i neke sitnice na koje kupci vrlo često obraćaju pozornost pa mogu postati odlučujući faktori kod donošenja odluke o kupnji.

više
 
STUDENTI I TURISTI POKREĆU ZAGREBAČKO TRŽIŠTE NAJMA

Naše glavno tržište najma je ono zagrebačko, a upravo u ovom razdoblju godine, odnosno krajem ljeta i dolaskom akademske i školske godine odvija se vrhunac njegove sezone.

više
 
Korak po korak do nekretnine

Ukoliko ste odlučili da trebate kupiti neketninu, preporuka je da prije svega odredite maksimalan budžet kojim raspolažete. Vaši ukupni troškovi neće biti ograničeni samo na cijenu nekretnine. Tu su dodatni troškovi na koje morate računati.

više
 
Kako u krizi prodati nekretninu?

Prodaja nekretnina nipošto nije brz niti lagan posao, posebice kada se odvija u jeku gospodarske krize. Posljednjih nekoliko godina svjedoci smo nezavidnog stanja na tržištu nekretnina, no potreba za vlastitim domom jedna je od elementarnih, stoga kupaca uvijek ima, a prodavatelj mora pronaći način da dođe do njih.

više
 
2013. godina protekla u znaku potražnje za novogradnjom

Dolaskom gospodarske krize započeo je i trend pada potražnje i cijena nekretnina, što se nastavilo i u protekloj 2013. godini.

više
 
Zašto angažirati agenciju za nekretnine?

Kupnja ili prodaja vlastite nekretnine većini je jedan od najvećih financijskih poduhvata u životu, prepun stresa i iščekivanja, stoga Vam savjetujemo da taj potez odigrate u suradnji sa stručnim agentima koji ništa ne prepuštaju slučaju.

više
 
Dodatna vrijednost pri prodaji nekretnina

Pronaći dodatnu vrijednost određenih proizvoda ili usluga u prenesenom bi značenju bilo pronaći dodatnu stavku koja podiže kvalitetu i razinu usluge ili proizvoda, a samim time nerijetko i cijenu.

više
 
Najam stana s pravom otkupa

Dolaskom recesije tržište nekretnina u Hrvatskoj i svijetu osjetilo je velike gubitke. Obujam prodaje drastično je pao, ali je paralelno s padom cijena pala i potražnja, odnosno prodaja.

više
 
Što je bolje kupiti: kuću ili stan?

Kupnja kuće s okućnicom na periferiji ili stan manje površine u gradu najčešće iziskuju jednake financijske napore. Ovisno o mogućnostima, željama ili prioritetima kupaca obje su kupnje dobar izbor.

više