+385 1 2013 007

Broj pregledavanja: 285

ZEMLJIŠTE ZA GRADNJU SKLADIŠTA NEPREHRAMBENIH PROIZVODA

ID: 1583-1

Građevinsko zemljište, prodaja


 

300.000,00 € 2.250.149,70 kn

Grad:Rugvica

Šira lokacija:Novaki Oborovski

Cijena/m²:66,83 €

Površina:4.489,00 m²

Provizija agencije:2% + PDV


Prodaje se građevno zemljište sa gotovim projektom za gradnju skladišta neprehrambenih proizvoda. Zemljište ima oblik pravokutnika dužine uz cestu 43 metra i 100 metara u dubinu, ukupne kvadrature 4.489 m2. Teren je pretežito ravan.

Skladište koje se treba graditi prema lokacijskoj dozvoli ima dimenzije tlocrta 83 m x 28 m, a visina iznosi 11 m. Katnost je prizemlje + kat. Glavni ulaz u građevinu je sa zapadne strane, dok su glavni ulazi u skladišni dio sa južne strane građevine.

Prizemlje objekta obuhvaća tlocrtnu kvadraturu od 1.950 m2 koju čine ulazni hall, skladišta, sanitarni čvorovi, čekaonica, prijem, spremište.

Kat obuhvaća tlocrtnu kvadraturu od 550 m2, a čine je hodnici, blagovaonica, garderobe, sanitarni čvorovi, soba za odmor, kotlovnica i strojarnica.

Pristup zemljištu je sa glavne ceste koja je asfaltirana te je predviđeno spajanje na ulični vodovod. Do izgradnje kanalizacije, predviđena je sabirna jama. Također, predviđen je priključak na NN el. mrežu angažirane snage od 100 kW.

Lokacija: Novaki Oborovski, Rugvica.

Agent:
IVANA ČIKIĆ
098 9161 521
ivana.cikic@domekspert.hr

Agencija DOM EKSPERT d.o.o. kao ovlašteni posrednik kod prodaje nekretnina vodi brigu o svojim kupcima te im pomaže prilikom rješavanja cjelokupne procedure oko sklapanja kupoprodajnog predugovora/ugovora, upisa hipoteke banke, uknjižbe prava vlasništva, prijenosa režija i svega ostalog s čim se kupac susreće kod kupovine nekretnine. Pri svakom razgledavanju nekretnine agent ispisuje „NALOG ZA POKAZIVANJE“ u kojem su navedeni:
- osnovni podaci o nekretnini
- osnovni podaci o potencijalnom kupcu
- osnovni podaci o agenciji

 

    Dozvole

    , Lokacijska dozvola , Vlasnički list
Prikazane cijene u Kn su okvirne i izračunate su na osnovu cijene u Eurima i srednjeg tečaja HNB u tekućem danu.

Kontaktirajte agenta

Polja označena sa * su obavezna