+385 1 2013 007

Broj pregledavanja: 1144

Zemljište 55000 m2 u gospodarskoj zoni Zagreb istok

ID: 1078-1

Građevinsko zemljište, prodaja


 

2.475.360,00 € 18.583.616,68 kn

Grad:Zagreb

Uža lokacija:Sesvetski Kraljevec

Cijena/m²:45,01 €

Površina:55.000,00 m²


Prodaje se velika parcela ukupne površine 55000 m2 koja se sastoji od 11 manjih parcela. Pravilnog je pravokutnog oblika i nalazi se cijelom površinom na ravnom terenu.

Zemljište je smješteno u području obuhvata UPU-a gospodarske zone Sesvetski Kraljevec-istok u sklopu gospodarske zone naselja Sesvetski Kraljevec.

Poseban razvojni značaj ove lokacije proizlazi iz dobrog prostornog i prometnog položaja u odnosu na autocestu A3, prometna čvorišta Zagreb istok, željezničku prugu i Županijske ceste.

Razvoj i širenje poslovne zone Zagreb-istok u konstantnom je porastu, upravo iz tog razloga zemljište ove veličine i oblika na toj lokaciji izuzetno je atraktivno, a nalazi se svega 3 minute vožnje od izlaza na autocestu.

Vlasnička dokumentacija je uredna, zemljišne knjige i katastar su usklađeni, na zemljištu nema nikakvog tereta, kupovina ovog zemljišta bila bi brza i jednostavna.

Zemljište se nalazi u sklopu izdvojenog građevinskog područja za gospodarsku proizvodnu namjenu (planska oznaka I).

Na prostoru Gospodarske zone „Sesvetski Kraljevec – istok“ mogu se graditi:

•industrijske građevine visoko razvijenih tehnologija sa pripadnim prostorima za skladištenje i bez štetnih utjecaja na okoliš; •proizvodne-pretežito industrijske građevine sa pripadnim prostorima za skladištenje i bez štetnih utjecaja na okoliš; •proizvodne-pretežito zanatske građevine sa pripadnim prostorima za skladištenje i bez štetnih utjecaja na okoliš; •građevine za gospodarenje otpadom i prostori i uređaji za prikupljanje i sortiranje te preradu korisnog krutog otpada bez štetnih sastojaka;

•građevine i prostori za preradu mineralnih sirovina bez štetnih utjecaja na okoliš;

Uz navedenu osnovnu  namjenu građevna, na istoj građevinskoj čestici u sklopu osnovne građevine  moguće je graditi i prateće skladišne, poslovne, upravne, uredske, trgovačke, uslužne i komunalno-servisne građevine i prostore, izložbeno-prodajne salone, istraživačke centre, športsko-rekreacijske površine, građevine javne i društvene namjene kao i druge sadržaje koji upotpunjuju osnovnu namjenu.
 
Površina navedenih sadržaja može iznositi najviše 30% ukupne građevinske (bruto) površine.

Veličina građevne čestice u zonama I-2, I-3, I-4, I-5, I-6 i I-7 ne može biti manja od 3.000 m.Ukupna tlocrtna zauzetost građevne čestice građevinama iznosi najviše 50%, a najmanje 10%;

Visina građevina od kote zaravnatog terena do vijenca krova je najviše 20.0 m te mora biti u skladu s namjenom i funkcijom građevine te tehnologijom proizvodnog procesa.

Broj etaža građevina je najviše tri nadzemne etaže, uz mogućnost gradnje podzemne etaže. Iznimno, kada je to nužno zbog odvijanja proizvodno-tehnološkog procesa, gospodarska građevina može imati najviše četiri nadzemne etaže, također uz mogućnost gradnje podzemne etaže.

Infrastruktura je potpuna, sve komunalije nalaze se na Strojarskoj cesti. Planirane ceste u ovom trenutku nisu formirane, prilaz zemljištu trenutno je samo sa sjeverne strane, ali prema UPU gospodarske zone Kraljevec-istok, zemljište će imati pristup sa tri strane (sjever, istok, zapad) prometnicama minimalne širine 9 m.

BEZ PROVIZIJE ZA KUPCA!

Agent: ANA JELEČEVIĆ

098 1761 254

ana.jelecevic@domekspert.hr

Agencija DOM EKSPERT d.o.o. kao ovlašteni posrednik kod prodaje nekretnina vodi brigu o svojim kupcima te im pomaže prilikom rješavanja cjelokupne procedure oko sklapanja kupoprodajnog predugovora/ugovora, upisa hipoteke banke, uknjižbe prava vlasništva, prijenosa režija i svega ostalog s čim se kupac susreće kada kupuje nekretninu.

Pri svakom razgledavanju nekretnine agent ispunjava „NALOG ZA POKAZIVANJE“ u kojem su navedeni:
- osnovni podaci o nekretnini
- osnovni podaci o potencijalnom kupcu
- osnovni podaci o agenciji

  Dozvole

  , Vlasnički list

Ostali podaci

 • Prijevoz:
  Autobus+Vlak
 • Udaljenost od prijevoza:
  10 min

Opis nekretnine

 • Pristup nekretnini:
  Auto, Kamion, , , Vlak
 • Osnovna infrastruktura:
  Gradski vodovod, Kanalizacija, Plin, Struja, Telefonska instalacija
Prikazane cijene u Kn su okvirne i izračunate su na osnovu cijene u Eurima i srednjeg tečaja HNB u tekućem danu.

Kontaktirajte agenta

Polja označena sa * su obavezna